Top

 

Verzending
Wij werken samen met de verzendpartners UPS en PostNL. Dit zijn in onze ogen de bedrijven met de meeste service naar u als klant. 

Verzendkosten
J&S webshops rekent op deze webshop 4,95 voor alle orders. Eventuele retouren zijn voor u gratis. Wanneer het product niet aan uw verwachtingen voldoet kunt u deze binnen 2 weken retour sturen. De enige voorwaarden is dat het product in de orginele en onbeschadigde verpakking terug wordt gestuurd. Uw product retour sturen kan naar:

J&S webshops
HJE Wenckebachweg 150C
1114AD Amsterdam-Duivendrecht
Nederland

Ophalen of advies bij ons op kantoor
Wanneer u uw product bij ons komt ophalen rekenen wij uiteraard geen verzendkosten. Bel ons even via 020-4684055 voordat u komt dan leggen we uw bestelling klaar. Uiteraard kunt u ook bij ons langs komen voor meer advies en de producten te bekijken. Niet thuis?
PostNL komt maar liefst twee keer bij u aan de deur. Wanneer het de eerste keer niet lukt zal de postbode een briefje achter laten dat deze is geweest. U hoeft niks te doen de postbode zal het de volgende dag nogmaals proberen. Bent u er dan weer niet dan zal de postbode een briefje in de bus doen waarop u kunt zien waar in de buurt u het pakketje kan ophalen. Dit is vaak bij een Primera of andere tabaks zaak bij u in de buurt.


Betaling
Helaas een noodzakelijk kwaad wanneer u een dashcam wilt bezitten uit ons assortiment. Ontdanks dit hebben we u zo veel mogelijkheden gegeven zodat het wel gemakkelijk is om te betalen. Zo kunt u bij ons betalen met Paypal, Ideal, Overboeking, Credit card en voor onze Belgische klanten via Mister cash. Heeft u hulp nodig bij het bestellen? Geen probleem geef ons even een belletje en wij lopen het bestel proces met u door!Klachten
Mochten wij onverhoopt hebben verzaakt in het leveren van een product of service dan horen wij dit graag. Hier wordt niet alleen onze service verlening beter van maar ook zullen we de klacht met u oplossen naar ieders tevredenheid.